Biblioteca cu decor de mesteacan natural - COD PRODUS: #IM5517 (1 poză)
bliblioteca mesteacan
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

elegan, mobilier dressing, biblioteca,biblioteca, mesteacan natural, confort, dressing modern, mobilier livingbliblioteca mesteacan
Biblioteca cu decor de mesteacan natural

Biblioteca cu decor de mesteacăn natural

Daca sunteti un iubitor de carti sau un cititor vivace, cu siguranta de-a lungul timpului ati strans o colectie impresionanta de carti. Mobilierul de biblioteca va vor ajuta sa tineti in ordine toate volumele din colectie, sa gasiti mai usor o anumita carte si sa faceti din citit o ocupatie distractiva si relaxanta, beneficiind de tot confortul casei Dvs.

Pentru a “sparge” monotonia randurilor de carti puteti sa decorati rafturile cu obiecte personale, precum fotografiile de familie sau suvenirurile preferate aduse din calatoriile recent facute. Bibliotecile la comanda de la INDIGOMOB va vor ajuta sa depozitati in siguranta colectiile in continua extindere.

Aceasta biblioteca este o soluție ideala pentru un aspect chic,  fiind realizata din pal melaminat alb și mesteacăn natural.

 

Produsul se realizează doar la comanda și poate fi realizat și pe alte culori,  în funcție de preferințele dumneavoastră. 

Material:  PAL melaminat
Biblioteca cu decor de mesteacan natural
Cant: ABS de 0,4 si 2 mm grosime

Culoare Pal:

Accesorii feronerie: Silentioase, cu amortizare

Dimensiuni:

Observatii: Produsul se poate adapta ca dimensiuni in functie de spatiu

Pret:

 

 

Formular de comandă pentru: Biblioteca cu decor de mesteacan natural cod #IM5517

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.