Biblioteca neagra cu decor de mesteacan - COD PRODUS: #IM5512 (1 poză)
biblioteca neagra cu mesteacan
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Biblioteca neagra cu decor de mesteacan este perfecta pentru casa ta.Biblioteca, Neagra, Modern, Living, Mesteacanbiblioteca neagra cu mesteacan
””/Biblioteca neagra cu decor de mesteacan

Biblioteca neagra cu decor de mesteacăn

Biblioteca cu design inedit oferă o imagine originala realizata după ultimele tendințe în materie de design interior și mobilier. Aspectul simplu, uniform este susținut și accentuat de mesteacănul incorporat în corpul de baza.

Pentru a “sparge” monotonia randurilor de carti puteti sa decorati rafturile cu obiecte personale, precum fotografiile de familie sau suvenirurile preferate aduse din calatoriile recent facute. Daca sunteti un iubitor de carti sau un cititor vivace, cu siguranta de-a lungul timpului ati strans o colectie impresionanta de carti. Mobilierul de biblioteca va vor ajuta sa tineti in ordine toate volumele din colectie, sa gasiti mai usor o anumita carte si sa faceti din citit o ocupatie distractiva si relaxanta, beneficiind de tot confortul casei Dvs.

Acest produs este realizat din pal melaminat pentru biblioteca și mesteacăn natural pentru decorurile prezente în ansamblu .

Produsul se realizează la comanda, fiind posibil de realizat și pe alte culori.

Material:  PAL melaminat

Cant: ABS de 0,4 și 2 mm grosime

Culoare Pal: Negru

Accesorii feronerie: Silențioase, cu amortizare

Dimensiuni:

Observații: Produsul se poate adapta ca dimensiuni în funcție de spațiu și deasemenea culorile pot fi alegerea dumneavoastră.

Preț: 1000 Ron/ml 

 

Formular de comandă pentru: Biblioteca neagra cu decor de mesteacan cod #IM5512

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.