Birou calculator clasic - COD PRODUS: #IM2895 (3 poze)
  • Birou pentru calculator
Birou pentru calculator
B-14
Birou pentru calculator
Birou calculator clasic
Birou pentru calculator
Birou calculator clasic
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobila la comanda-birouri

Birou calculator clasic

Birou calculator clasic

Birou pentru calculator

Biroul pentru calculator a fost conceput astfel incat sa avem suficient spatiu de desfasurare, sa ne simtim confortabil si sa putem avea totul la indemana. Pe langa toate acestea, raportul calitate-pret este si el unul excelent, astfel ca acest produs reprezinta o adevarata oferta ce nu trebuie ratata.

Intr-un spatiu de lucru – si chiar si in camera personala – este foarte important ca ambientul sa fie unul care sa ne starneasca creativitatea si sa ne transmita o energie pozitiva, pentru ca orele pe care le petrecem in fata calculatorului, lucrand sau jucandu-ne, sa nu fie obositoare.
In momentul in care ne achizitionam un birou, trebuie sa luam in calcul si gradul de ergonomie al acestuia – pe langa un scaun ergonomic, care sa ne ajute sa ne pastram o pozitie corporala corecta, biroul joaca si el un rol foarte important.

Birou pentru calculator prevazut cu suport unitate centrala, sertare depozitare, polita tastatura glisanta si spatiu pentru  suport CD. O piesa de mobilier cu un design modern si functional realizat din materiale de o calitate ridicata , rezistenta in timp .

Dimensiuni: L 1200 x l 650 x H 750/1600 mm

Formular de comandă pentru: Birou calculator clasic cod #IM2895

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.