Birou Design Clasic - COD PRODUS: #IM2684 (2 poze)
  • Birou Design Clasic
Birou Design Clasic
B-11
Birou Design Clasic
Birou Design Clasic
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Birou la comanda-Indigo MobMobila la comanda

Birou Design ClasicBirou Design Clasic

Un birou, ca piesa de mobilier, trebuie sa intruneasca o serie de principii esentiale: acela al spatiului, acela al asigurarii de compartimente suficiente pentru toate obiectele necesare desfasurarii unei zile de munca productive, al esteticii – un ambient odihnitor, relaxant si care transmite energie pozitiva este vital – cat si acela al ergonomiei – asigurarea unei pozitii corecte si sanatoase in timpul orelor de munca nu trebuie sa fie o alegere, ci o regula. Un astfel de model de birou, care intruneste toate calitatile mentionate mai sus este „Birou Dresing Clasic”.

Birou cu un design clasic, pentru calculator prevazut cu etajera si dulapuri pentru depozitare precum si polita glisanta pentru tastatura . O piesa de mobilier simpla , discreta dar practica .

Biroul Dresing Clasic trece de limita de baza a unui simplu birou, asigurand un grad de confort superior si ajutand la crearea unui spatiu de lucru optim. Datorita structurii sale, blatul ramane destinat monitorului si atat, avand libertate de miscare, componentele de stocare fiind amplasate in lateral. Raportul calitate-pret este unul excelent, aceasta piesa de mobilier devenind o adevarata oferta pe care nici cei mai pretentiosi dintre noi nu isi doresc sa o rateze.

Birou Dresing Clasic – alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila de cea mai buna calitate. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.).

Formular de comandă pentru: Birou Design Clasic cod #IM2684

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.