Birou managerial Corleone - COD PRODUS: #IM751 (1 poză)
Birou Corleone
Clasic şi elegant, creează în biroul dv. o atmosferă caldă şi plăcută, transmiţând în acelaşi timp şi o senzaţie de putere. Lumea se cucereşte cu un zâmbet pe figură şi cu un ciomag în mână, spunea Theodore Roosevelt. Puteţi comanda separat fiecare corp de mobilier, la orice dimensiuni dorite de dumneavoastră.
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Birou managerial Corleone

Vă propunem un spaţiu birou cu rafturi dosare din PAL furniruit, cu elemente decorative din lemn masiv sau MDF profilat, cu un design deosebit.
Blatul biroului este din PAL furniruit dublat, lăcuit cu un lac poliuretanic semilucios care-i dă un aspect satinat, mai puţin obişnuit.

Birou managerial cu clasic creat pentru conturarea unui stil rafinat  ,destinat unui spatiu primitor , functional dar confortabil . Mobilierul pentru birou evidentiaza caracterul , stilul de lucru dar si personalitatea si trebuie atent ales pentru un impact vizual impunator.

Birou executat contine : polita glisanta pentru  tastatura ,  picioruse in cant reglabile pe inaltime si corp rollbox compact si practic. Accesorii practice , compartimente create pentru organizare si spatiu eficient folosit, sunt doar cateva calitati ale acestui birou managerial.

Formular de comandă pentru: Birou managerial Corleone cod #IM751

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.