Birou managerial Dora - COD PRODUS: #IM2680 (1 poză)
B-14
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Birou managerial Dora

Ansamblu birou managerial executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS  lat; blaturile, placate cu sticla culoare neagra, si lateralele sunt dublate.

Birou managerial cu design modern creat pentru conturarea unui stil rafinat  ,destinat unui spatiu primitor , functional dar confortabil . Mobilierul pentru birou evidentiaza caracterul , stilul de lucru dar si personalitatea si trebuie atent ales pentru un impact vizual impunator.

Birou cu extensie executat din pal melaminat vopsit nuantele dorite,este accesorizat  cu blat de sticla clara securizata, polita glisanta pentru  tastatura ,  picioruse in cant reglabile pe inaltime si corp rollbox compact si practic. Accesorii practice , compartimente create pentru organizare si spatiu eficient folosit, sunt doar cateva calitati ale acestui birou managerial.

Formular de comandă pentru: Birou managerial Dora cod #IM2680

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.