Birou operational Standard Office - COD PRODUS: #IM1734 (1 poză)
birou-stea
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Birou operational Sandard Office

Birou operational modular executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm finisaj Par si structura metalica finisaj aluminiu mat. Fiecare birou este prevazut cu casetiera mobila cu cate 3 sertare cu amortizare si inchidere centralizata. Sunt ideale pentru amenajarea spatiilor destinate sediilor de firma deoarece utilizarea spatiului este exploatat la maxim.

 

Birourile sunt prevazute cu casetiere mobile cu sertare cu amortizare si inchidere centralizata. Se pot folosi individual sau grupate pentru o utilizare mai eficienta a spatiului. Finisajul de calitate si materialele folosite fac  ca  produsele noastre sa va ofere un confort maxim si o utilitare de nivel ridicat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formular de comandă pentru: Birou operational Standard Office cod #IM1734

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.