Birou pe colt modern - COD PRODUS: #IM2923 (3 poze)
  • Birou pe colt
  • Birou pe colt modern
Birou pe colt
Birou pe colt modern
B-18
Birou pe colt
Birou pe colt modern
Birou pe colt
Birou pe colt modern
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobila la comanda perfecta pentru casaMobila la comanda -birouri

Birou pe colt modern

Birou pe colt modern

Biroul pe colt este un  model de mobilier versatil si multifunctional, cu un design futurist –ceea ce nu este deloc neasteptat avand in vedere faptul ca este un birou pentru computer si gandindu-ne la ritmul in care evolueaza tehnologia. Este dotat cu un compartiment pentru unitatea centrala, o glisiera si o structura inaltata pentru monitor.

Dincolo de cele doua suprafete de lucru, aflate in unghi drept, acesta dispune si de compartimente inchise si deschise, pentru stocarea, lucru ce il face extrem de practic. Daca nu este dispus pe colt, atunci constructia inaltata, din dreapta imaginii, are si rolul de paravan, impartind incaperea in zone functionale si asigurand intimitatea celui care se afla in fata monitorului. Realizarea unor structuri complexe din piese identice de mobilier Manteca este, de asemenea, o optiune viabila, tocmai datorita unghiului drept de care aminteam.

  Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.).

Birou  pe colt prevazut cu polita tastatura glisanta si spatii depozitare, realizat din pal  melaminat in nuantele dorite , avand un design modern dar si practic.

Dimensiuni: L 1400 x l 1000 x H 750 mm

Elemente de prindere : ascunse

Formular de comandă pentru: Birou pe colt modern cod #IM2923

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.