Birou pentru laptop - COD PRODUS: #IM5188 (3 poze)
Birou mic pentru laptop
Executat din MDF vopsit
Se poate executa in diverse nuante
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Birou pentru laptop

 

Birou practic , compact , ideal pentru laptop realizat din MDF vopsit nuanta dorita avand la dispozitie polite laterale,etajere  si  sertare cu sistem „push to open”  .

Ideal atat pentru spatii de lucru la birou  cat si pentru acasa , practic pentru a lucra la calculator in mod eficient dar si estetic devenind o piesa de mobilier ce denota eleganta datorita texturii glossy a materialului folosit . Poate fi realizat in diverse nuante dar si dimensiuni diferite , avand configuratia dorita de client astfel incat sa fie cat mai functional.

 

Pretul Biroului executat integral din pal melaminat 18 mm, nuanta dorita, cantuit cu ABS , avand dimensiunile 1200/780/400 este de 600 lei iar pretul biroului executat integral din MDF vopsit nuanta dorita este 1500 lei .

 

 

Biroul se poate executa avand dimensiunile si configuratia dorita iar pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati .

 

*preturile nu includ TVA

 

Practic si estetic

Practic si estetic

 

Polite , etajere si sertare

Polite , etajere si sertare

 

Ideal pentru spatii restranse

Ideal pentru spatii restranse

 

 

Formular de comandă pentru: Birou pentru laptop cod #IM5188

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.