Bucatarie culori vesele - COD PRODUS: #IM4186 (1 poză)
Bucatarie colorata , design modern
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Bucatarie culori vesele

 

Iti doresti o bucatarie vesela , cu spatii de stocare bine gandite , aerisita si moderna atunci va oferim sfaturile si ideile noastre pentru crearea unui mobilier la comanda .

O bucatarie eficienta este o bucatarie atent organizata . Astfel vom folosi diverse metode de depozitare , vom crea numeroase spatii pentru obiectele utile in bucatarie , usor accesibile configurand sertarele si dulapurile conform cerintelor clientului totul  pentru a imbunatati functionalitatea mobilierului  dvs. Fiind in forma de L se creaza o zona aerisita si practica de lucru ,impartita practic pe zone de lucru . Insa mobilierul prezentat poate fi executat in linie , in forma de U sau chiar in linii paralele , in functie de spatiul pus la dispozitie.

Bucatarie cu stil indraznet, eficienta, un mobilier ce cu siguranta iti va lumina casa si designul unic sunt detaliile care conteaza , ce fac diferenta . Tinand cont de cerintele si necesitatile clientului , utilizand materiale si accesorii de calitate ridicata , impreuna putem crea mobilierul mult dorit .

 

 

Materiale utilizate:

-Blat termorezistent-Egger, Austria
-Pal melaminat 18 mm – Egger, Austria
-Cant ABS
-Manere bara aluminiu
-Plinta aluminiu
-Glisiere standard -Blum/Lama
-Balamale standard – Blum/Lama

 

 

Pretul modelului expus avand o dimensiune de 5 ml executat integral din pal melaminat nuanta dorita+ accesorii standard , este de 4 500 lei insa, daca doriti fronturi MDF infoliat sau vopsit nuantele dorite +accesorii silentioase  ,pretul va fi de 5 500 lei .

 

Mobilierul se poate executa avand dimensiunile , materialele si nuantele dorite .
Bucatarie intr-o culoare indrazneata cu stil simplu dar vesel

Bucatarie intr-o culoare indrazneata cu stil simplu dar vesel

 

 

Formular de comandă pentru: Bucatarie culori vesele cod #IM4186

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.