Bucatarie design modern - COD PRODUS: #IM4190 (1 poză)
Mobilier bucatarie
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Bucatarie design modern.

Daca va doriti un mobilier ce reflecta personalitatea dumneavoastra ,functional , comod si modern , alegerea mobilierului la comanda este cea mai buna optiune pentru a  obtine ceea ce cautati .

Modelul prezinta un mobilier modern, organizat in forma de L cu insula de dimensiuni mici, in doua culori atent combinate pentru a crea un echilibru intre calitatea materialelor utilizate ,estetic si confort.

Avand libertatea de a jongla cu designul, forma si dimensiunile propriului mobilier puteti obtine spatiul liber necesar , organizare si un design unic ce reprezinta stilul dumneavoastra. Executata cu mare atentie asupra detaliilor si cerintelor clientului , folosind materiale si accesorii de calitate ridicata va punem la dispozitie sfaturile , recomandarile noastre pentru a crea mobila de bucatarie mult visata pastrand un raport intre calitate si pret satisfacator.

 

 

Materiale utilizate:

-Blat termorezistent – Egger, Austria
-Pal melaminat 18 mm – Egger, Austria
-Cant ABS
-Glisiere Blum
-Balamale Wurth
-Manere aluminiu
-Plinta aluminiu

 

Mobilierul prezentat se poate realiza la comanda avand dimensiunile potrivite pentru dumneavoastra si finisaje la alegere.

Pretul modelului avand dimensiunea de 4 ml este de 4 000 lei ,executat integral din pal melaminat + accesorii silentioase, daca optati pentru fronturi din MDF vopsit nuantele dorite + accesorii silentioase, pretul va fi de 5 000 lei .

 

 

 

Formular de comandă pentru: Bucatarie design modern cod #IM4190

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.