Bucătărie Edy - COD PRODUS: #IM335 (3 poze)
Bucătărie Edy
Dulapuri cu rame din aluminiu
Insulă multifuncțională
Dulapuri cu rame din aluminiu și sticlă sablată, deschidere verticală, amortizoare cu gaz.
Cuptor electric încastrat în insula multifuncțională. Insula are blat termorezistent cu cant ABS de 2 mm.
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Bucatarie Edy

 

Bucătărie colț cu insulă multifuncțională, executată din PAL vernil cu canturi din profil MDF îmbinat la 45° la colțuri.
Dulapurile de pe perete au rame de aluminiu cu sticlă sablată, ușile se deschid vertical iar mișcarea este controlată de amortizoare cu gaz.

 

Folosind un mobilier in tonuri deschise si finisaje ce se incadreaza perfect in decorul casei , puteti obtine un spatiu aerisit si multifunctional . In spatii generoase dar si in spatii de mici dimensiuni , modelul bucatariei prezentate va ajuta sa va organizati mai bine imbinand utilul cu placutul . Aveti la dispozitie insula si numeroase spatii pentru depozitare ce pot fi compartimentate dupa placul si necesitatile clientiului si, mai aveti posibilitatea de a combina nuantele si materialele in stilul propriu .

Pretul bucatariei variaza in functie de materialele utilizate . Pentru executia integrala din pal melaminat si folosirea accesoriilor standard de calitate ridicata pretul unei astfel de mobilier la o dimensiune de 6 ml va fi de 4 000 lei . Daca doriti fronturi MDF infoliat sau vopsit nuantele dorite si accesorii silentioase pretul va fi de 6 000 lei .

Insa mobilierul poate fi adaptat spatiului disponibil precum si necesitatilor clientului . Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati .

Formular de comandă pentru: Bucătărie Edy cod #IM335

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.