Bucatarie Luxury Dexon - COD PRODUS: #IM1913 (1 poză)
Bucatarie Wenge
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

 

Bucatarie Luxury Dexon

Mobilier bucatarie executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm si fronturi MDF infoliat wenge mat  si grena lucios. Accesorii: cos jolly cu amortizare, sisteme de deschidere a usilor la corpurile suspendate Aventos, picurator

Principalul avantaj al mobilierului realizat la comanda este acela ca poate fi personalizat pentru a-l face cat mai practic.
Avand la alegere mai multe optiuni , puteti personaliza bucataria dupa placul dvs. Functionalitatea acestui mobilier depinde de accesoriile necesare , de pozitionarea corpurilor si elementelor la indemana , precum si de materialele si nuantele alese. Pentru o calitate ridicata , resistenta si estetic va recomandam sa optati pentru fronturi MDF infoliat sau vopsit .
Eleganta mobilierului prezentat reiese din executia in linii simple , precise precum si din folosirea materialelor si accesoriilor de calitate si rezistente asa cum reiese si din modelul bucatariei prezentate,bucatarie ideala atat pentru spatii limitate cat si pentru spatii deschise ,
Mobilier bucatarie elegant executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS si fronturi mdf infoliat.
Un design modern , realizat in tonuri puternice cu note elegante .

Pretul acestei bucatarii variaza in functie de materialele utilizate . Pentru executia mobilierului integral din pal melaminat + accesorii standard pretul este de 4 000 lei insa daca optati pentru fronturi MDF infoliat sau vopsit + accesorii silentioase , pretul va fi de 6000 lei (dimensiunea 4 ml).

Mobilierul se executa la comanda , avand dimensiuni si finisaje la alegerea clientului . Pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati .

 

Formular de comandă pentru: Bucatarie Luxury Dexon cod #IM1913

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.