Bucatarie moderna - COD PRODUS: #IM3004 (1 poză)
Bucatarie moderna
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Bucatarie moderna

 

Multe persoane opteaza pentru amenajarea bucatariei intr-un spatiu multifunctional si acorda o atentie deosebita detaliilor . Electrocasnicele moderna au foarte multe avantaje, ocupa mai putin spatiu si se integreaza mai bine in designul mobilierului . Bucataria prezentata satisface pretentiile tuturor clientilor si este adaptat gusturilor fiecaruia. Pune la dispozitie compartimentele si organizarea perfecte ,ofera un plus de confort in bucatarie si este executata intr-un design modern.

Pentru confort maxim si dimensiuni la alegere , daca doriti sa jonglati cu compartimentarea mobilierului alegeti varianta de a realiza la comanda ceea ce va doriti . Economisiti timp iar raportul calitate -pret va fi unul satisfacator.

 

Mobilier bucatarie executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS. Prevazut cu coloana extractibila.

 

Pretul modelului prezentat , avand o dimensiune de 3,5 ml , executat integral din pal melaminat + accesorii standard , este de 2 500 lei insa , daca optati pentru fronturi MDF infoliat sau vopsit + accesorii silentioase, pretul va fi de 4 000 lei .

 

Pentru oferta personalizata , va stam la dispozitie.

 

*pretul nu include TVA
Formular de comandă pentru: Bucatarie moderna cod #IM3004

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.