Bucatarie Small White - COD PRODUS: #IM2633 (1 poză)
BC-16
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Bucatarie Small White

Mobila rafinata pentru bucatarie realizata in linii si forme elegante, precise folosind materiale moderne, ideal pentru un spatiu restrans, executat cu o deosebita atentie pentru detalii, remarcandu-se prin efectul puternic al suprafetelor deschise. Mobilier ultramodern si accesorii hightech , de calitate pentru o bucatarie estetica dar si practica ,pentru un ambient ce defineste propria personalitate .
Spatiul restrans este utilizat la maxim ,lucru util in orice bucatarie rafinata , insula sau extensia elaborata a mobilierului devenind zona centrala a incaperii iar materialele folosite confera un aspect ordonat si impecabil din punct de vedere igienic. Impactul vizual este dat de suprafetele lucioase , de culoarea dominanta si de formele regulate ale mobilierului.
Mobilier uniform cromatic, compact ,ideal pentru spatii restranse dar si pentru spatii mai generoase , pentru un interior decorat elegant , culorile alese putand fi deschise, inchise sau combinatie de culori .
Bucataria este locul in care ne petrecem o buna parte a timpului nostru si trebuie amenajata cu maxim de bun gust.

Formular de comandă pentru: Bucatarie Small White cod #IM2633

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.