Bucatarie Smart Design - COD PRODUS: #IM6026 (1 poză)
Bucatarie Smart Design
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:
Mobilier modern pentru bucătărie realizat la comanda din Pal melaminat neted și lucios, în culori contrastante adaptat spațiului disponibil. Cuprinde masca pentru chiuveta cu uși batante, corp depozitare, blat termorezistent cu plita încastrata, dulap suspendat cu picurator și poliță suspendata. Încăperea capătă un aspect luminos, atractiv datorita designului, folosirii eficiente a spațiului disponibil precum și a materialelor și accesoriilor de calitate ce au fost folosite pentru acest mobilier. Iti permite o libera desfășurare, un spațiu pentru servit o cafea sau un loc plăcut pentru a lua masa și este personalizat pentru a crea echilibru intre organizare și ambient plăcut. Materiale utilizate: Pal melaminat Blat: termorezistent Egger Austria Cant: ABS Balamale: Blum cu amortizare Mânere: aluminiu Picioare reglabile acoperite cu plinta aluminiu Înălțător: blat aluminiu Preț : Standard – 1 700 lei (2,2 ml)

Bucatarie Smart Design

Mobilier modern pentru bucătărie realizat la comanda din Pal melaminat neted și lucios, în culori contrastante adaptat spațiului disponibil. Cuprinde masca pentru chiuveta cu uși batante, corp depozitare, blat termorezistent cu plita încastrata, dulap suspendat cu picurator și poliță suspendata.
Încăperea capătă un aspect luminos, atractiv datorita designului, folosirii eficiente a spațiului disponibil precum și a materialelor și accesoriilor de calitate ce au fost folosite pentru acest mobilier. Iti permite o libera desfășurare, un spațiu pentru servit o cafea sau un loc plăcut pentru a lua masa și este personalizat pentru a crea echilibru intre organizare și ambient plăcut.
Materiale utilizate: Pal melaminat
Blat: termorezistent Kaindl/Egger Austria
Cant: ABS
Balamale: FGV cu amortizare(optional Blum)
Mânere: aluminiu
Picioare reglabile acoperite cu plinta aluminiu
Înălțător: aluminiu
Preț : Standard – 1 700 lei (1,7 ml)

 

Formular de comandă pentru: Bucatarie Smart Design cod #IM6026

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.