Cuier cu oglinzi si masca de calorifer - COD PRODUS: #IM802 (1 poză)
Cuier oglinzi + mască
Se realizează la comandă, pe orice dimensiuni dorite. Modulele se pot comanda separat.
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Cuier cu oglinzi si masca de calorifer

Mobilier hol din PAL melaminat de 18 mm cu profile decorative din MDF vopsit.

Chiar daca spatiul este sau nu este suficient de mare ,exista numeroase metode pentru a valorifica mobilierul holului astfel incat sa se armonizeze cu restul casei . Un mobilier complet , compact avand dulap cu usi glisante , oglinda si pantofar este solutia ideala pentru o incapere mica cum este holul.
Cu un design modern, sustinut de accesoriilor de calitate , este o idee practica si moderna pentru a impresiona musafirii ce trec pragul casei tale.
Cu rol practic dar si estetic, aveti astfel suficient spatiu pentru hainele voluminoase si pentru depozitarea incaltamintei fiind atent organizat astfel incat totul sa fie la indemana atunci cand pleci in graba .
Mobilierul este executat avand carcase Pal melaminat , fronturi MDF vopsit , glisiere cu amortizare si sistem pentru usi glisante . Se poate realiza avand role cu frana sau picioare fixe .

 

Formular de comandă pentru: Cuier cu oglinzi si masca de calorifer cod #IM802

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.