Cuier top spoturi - COD PRODUS: #IM693 (1 poză)
Cuier uşi glisante
Cuier uşi glisante cu top spoturi. Se poate comanda pe orice dimensiune.
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Cuier top spoturi

Mobilier pentru hol din PAL melaminat de 18 mm, finisaj galben cu marin albastru. Foloseşte eficient spaţiul redus din hol şi are un aspect modern.

Chiar daca spatiul este sau nu este suficient de mare ,exista numeroase metode pentru a valorifica mobilierul holului astfel incat sa se armonizeze cu restul casei . Un mobilier complet , compact cu dulap si pantofar este solutia ideala pentru o incapere mica cum este holul.
Cu un design tineresc, subliniat de combinatia de nuante , texturi si materiale precum si de utilizarea accesoriilor de calitate , acest cuier este o idee practica si moderna .
Cu rol practic dar si estetic, aveti astfel suficient spatiu pentru hainele voluminoase si pentru depozitarea incaltamintei fiind atent organizat astfel incat totul sa fie la indemana atunci cand pleci in graba .

Pretul  este de 1 500 lei , realizat integral din pal melaminat iar pentru executie avand fronturi MDF vopsit nuanta dorita ,pretul va fi de 3 500 lei .

Formular de comandă pentru: Cuier top spoturi cod #IM693

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.