Cuier usi glisante curbe - COD PRODUS: #IM698 (1 poză)
Cuier uşi curbe
Cuier cu uşi glisante curbe realizat la comandă. Foloseşte eficient spaţiul redus al holului. Se poate comanda pe orice dimensiuni.
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Cuier usi glisante curbe

Mobilier pentru hol din PAL melaminat de 18 mm finisaj verde smarald cu calvados natur.

Chiar daca spatiul este sau nu este suficient de mare ,exista numeroase metode pentru a valorifica mobilierul holului astfel incat sa se armonizeze cu restul casei . Un mobilier complet , compact avand dulap cu usi glisante  si pantofar este solutia ideala pentru o incapere mica cum este holul.
Cu un design modern, subliniat de combinatia de nuante , texturi si materiale precum si de utilizarea accesoriilor de calitate.
Cu rol practic dar si estetic, aveti astfel suficient spatiu pentru hainele voluminoase si pentru depozitarea incaltamintei fiind atent organizat astfel incat totul sa fie la indemana atunci cand pleci in graba .
Mobilierul este executat din Pal melaminat  glisiere cu amortizare si sistem pentru usi glisante . Se poate realiza avand role cu frana sau picioare fixe .

Pretul pentru ” Garderoba Hol ” este de 1 500 lei , realizat integral din pal melaminat iar pentru executie avand fronturi MDF vopsit nuanta dorita ,pretul va fi de 3 500 lei . Dimensiunile mobilierului sunt : dressing – 2000/1200/500 si dulap cu sertare – 1200/800/400 .

Formular de comandă pentru: Cuier usi glisante curbe cod #IM698

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.