Cum comand?
Cum comand?

Dacă aţi ales un model prezentat pe site, apăsaţi pe butonul „comandă acest produs” aflat în josul paginii produsului respectiv şi urmaţi instrucţiunile din formular.

Dacă nu doriţi să comandaţi unul dintre modelele de pe site şi aveţi o schiţă a mobilei adaptată nevoilor locuinţei dumneavoastră, accesaţi pagina „Trimite o schiţă” şi urmaţi instrucţiunile din formular.

Dacă nu aveţi nici schiţă şi nici nu doriţi nici unul din modelele de pe site, scrieţi-ne folosind formularul din pagina de contact sau pur şi simplu trimiteţi un mail la adresa indigomob@gmail.com, în care să specificaţi datele dv. de contact.

In urma acestor paşi, veţi fi contactaţi de noi şi veţi primi o ofertă de preţ. Următorul pas este programarea unei întrevederi cu unul din specialiştii noştri pentru a stabili măsuratorile finale şi pentru a încheia contractul.

În cazul în care dimensiunile necesare pentru mobilier le veţi stabili dumneavoastră, noi nu vom fi răspunzători dacă produsul realizat nu se va potrivi in spaţiul dorit a fi mobilat.

După încheierea contractului şi achitarea avansului, realizarea mobilierului va dura între 3 şi 10 zile lucrătoare.
Transportul pieselor de mobilier şi montajul acestora sunt gratuite numai pentru Bucureşti; în afara Bucureştiului se percepe un tarif care poate fi negociat în funcţie de valoarea mobilierului şi localitate.