Dormitor copii-mobila la comanda - COD PRODUS: #IM2953 (2 poze)
  • Dormitor copii-mobila la comanda
Dormitor copii-mobila la comanda
DC-25
Dormitor copii-mobila la comanda
Dormitor copii-mobila la comanda
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier copii-la comanda

Dormitor copii-mobila la comanda

Dormitor copii-mobila la comanda

Dormitor copii-mobila la comanda. Pentru ca, de multe ori, camera copilului are dimensiuni ceva mai reduse, alegerea mobilierului presupune o abordare a problemei din cel putin doua unghiuri: cel al utilitatii – exista componente care nu trebuie sa lipseasca, cum ar fi patul sau biroul, dar care trebuie si sa potriveasca in spatiu cat mai exact – si cel al crearii ubei anumite atmosfere.

Depinde de fiecare in parte sa aprecieze functionalitatea acestui gen de mobila si mai ales de spatiul pe care il are la dispozitie. Dar, cu siguranta, daca doriti sa impresionati la capitolul vizual, estetic, atunci aceasta mobila este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face

Dormitorul Copii este alcaturit din corpuri modulare realizate din pal dublu-melaminat , cantuit cu ABS, accesoriile pentru mobila fiind de cea mai buna calitate.

     Piesele de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.)

Formular de comandă pentru: Dormitor copii-mobila la comanda cod #IM2953

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.