Dormitor Eros - COD PRODUS: #IM6098 (2 poze)
  • Dormitor Eros
Dormitor Eros
Contemporary-Bedroom-Furniture-6
Dormitor Eros
Dormitor Eros
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:
Dormitor Eros

Dormitor Eros

Dormitor Eros

Dormitorul Eros  este un set  care creaza romantism si farmecul apusului de soare mediteranean. Dormitorul aduce in casa dumneavoastra caracter si stil si in mod foarte elegant adauga un spirit modern cu formele sale ondulate si suprafetele moi.

Mobilier practic pentru dormitor realizat din pal lucios in nuante contrastante , ce cuprinde patul cu tablie ,noptiere in doua culori cu picioare, patul si oglinda.

Mobila practica compartimentata in functie de necesitatile clientului destinata crearii unui ambient odihnitor , practic  si atent organizat pentru a crea o incapere spatioasa , luminoasa.

Dormitorul reprezinta camera pentru odihna iar designul trebuie atent ales pentru crearea confortului si a unei atmosfere placute si intime. 

 

pret dormitor : 450o lei

Formular de comandă pentru: Dormitor Eros cod #IM6098

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.