Dulap castel - COD PRODUS: #IM488 (5 poze)
Dulap castel
Dulap castel
Detaliu uși roz
Detaliu uși albastre
Dulap castel
Dulap pentru grădinițe executat la comandă. Construcție solidă, cu elemente de prindere ascunse. Design vesel și atrăgător.
Dulapul cu ușile deschise. Sistemul de balamale este importat din Austria, marca Blum, și e deosebit de rezistent (în cazul în care copiii se agață de uși și trag în jos). De asemenea, câte o balama la fiecare ușă are sistem de amortizare, astfel încât ușile nu se trântesc, ci se închid lin, chiar dacă sunt acționate cu violență.
Uși din MDF prelucrat prin șlefuire și vopsit roz.
Uși din MDF șlefuit și vopsit albastru.
Dulapul montat pe holul grădiniței.
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

 

Dulap Castel

Dulap în formă de castel pentru grădinițe. Executat din PAL melaminat finisaj vanilie, cu uși decorative din MDF vopsit. Mobilă la comandă.

Gradinita este locul unde copiii isi creaza primele idei , primele viziuni si acestea trebuie stimulate. Copiii se intalnesc, socializeaza, cunosc persoane noi, inclusiv pitici de varsta lor, de aceea aceste spatii trebuie atent gandite, atat la nivel de mobilier cat si la nivel de decorativ, forma si cromatica influenteaza in mod direct imaginatia si dezvoltarea acestora.Prima zi de gradinita este un eveniment major in viata prescolarilor si a parintilor lor iar, Universul conturat

de spatiul gradinitei esential pentru a atrage atentia prichideilor inca din primele momente.

Patuturile , spatiile de depozitare, vestiarele toate trebuie sa functioneze ca un tot unitar pentru stimularea piticilor care pasesc in institutiile de invatamant.

Formular de comandă pentru: Dulap castel cod #IM488

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.