Dulapuri hăinuțe - COD PRODUS: #IM446 (3 poze)
Dulapuri hăinuțe
Dulapuri hol
Dulapuri
Dulapuri din PAL melaminat verde și orange.
Dulapuri în care copiii își păstrează lucrurile personale.
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Dulapuri hainute

 

Mobilier pentru grădinițe – dulapuri pentru hăinuțe. Realizate din PAL melaminat verde și orange, cu accesorii feronerie Blum – Austria, dulapurile au un aspect vesel și plăcut, fiind totodată foarte rezistente în timp – ușile, la foarte multe cicluri deschidere-închidere, iar suprafețele, la murdărie și abraziune.

 

Gradinita este locul unde copiii isi creaza primele idei , primele viziuni si acestea trebuie stimulate. Copiii se intalnesc, socializeaza, cunosc persoane noi, inclusiv pitici de varsta lor, de aceea aceste spatii trebuie atent gandite, atat la nivel de mobilier cat si la nivel de decorativ, forma si cromatica influenteaza in mod direct imaginatia si dezvoltarea acestora.Prima zi de gradinita este un eveniment major in viata prescolarilor si a parintilor lor iar, Universul conturat

de spatiul gradinitei esential pentru a atrage atentia prichideilor inca din primele momente.

Patuturile , spatiile de depozitare, vestiarele toate trebuie sa functioneze ca un tot unitar pentru stimularea piticilor care pasesc in institutiile de invatamant.

Formular de comandă pentru: Dulapuri hăinuțe cod #IM446

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.