Garderoba Hol - COD PRODUS: #IM5182 (4 poze)
Design modern
Texturi si materiale diverse
Pantofar
Dressing cu usi glisante
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Garderoba Hol

 

Chiar daca spatiul este sau nu este suficient de mare ,exista numeroase metode pentru a valorifica mobilierul holului astfel incat sa se armonizeze cu restul casei . Un mobilier complet , compact avand dulap cu usi glisante , oglinda si pantofar este solutia ideala pentru o incapere mica cum este holul.

Cu un design modern, subliniat de combinatia de nuante , texturi si materiale precum si de utilizarea accesoriilor de calitate (glisiere Blum) , Garderoba Hol este o idee practica si moderna pentru a impresiona musafirii ce trec pragul casei tale.

Cu rol practic dar si estetic, aveti astfel suficient spatiu pentru hainele voluminoase si pentru depozitarea incaltamintei fiind atent organizat astfel incat totul sa fie la indemana atunci cand pleci in graba .

Mobilierul este executat avand carcase Pal melaminat , fronturi MDF vopsit , glisiere cu amortizare si sistem pentru usi glisante . Se poate realiza avand role cu frana sau picioare fixe .

 

Pretul pentru ” Garderoba Hol ” este de 1 500 lei , realizat integral din pal melaminat iar pentru executie avand fronturi MDF vopsit nuanta dorita ,pretul va fi de 3 500 lei . Dimensiunile mobilierului sunt  : dressing – 2000/1200/500  si dulap cu sertare – 1200/800/400 .

 

*preturile nu includ TVA

 

Compact si multifunctional

Compact si multifunctional

Se poate executa la comanda in dimensiunile dorite

Se poate executa la comanda in dimensiunile dorite

Sertar cu sistem amortizare

Sertar cu sistem amortizare

Oglinda si fronturi MDF vopsit

Oglinda si fronturi MDF vopsit

Formular de comandă pentru: Garderoba Hol cod #IM5182

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.