Living Cora - COD PRODUS: #IM6067 (2 poze)
modern-wall-units-jesse12
contemporary-modern-media-Tv-hi-fi-home-entertainment-furniture-shown-in-Canaletto-walnut-and-Visone-gloss-lacquer
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

modern-wall-units-jesse12contemporary-modern-media-Tv-hi-fi-home-entertainment-furniture-shown-in-Canaletto-walnut-and-Visone-gloss-lacquer

Living Cora

Living room-ul este locul in care familia si prietenii isi petrec o mare parte a timpului . Mobilierul ales pentru aceasta camera trebuie sa fie modern , in forme si culori stilizate si atent combinate , trebuie luat in considerare comoditatea , organizarea dar si calitatea pieselor .

Mobila din living este elelementul proeminent din locuinta si trebuie sa ii acordam importanta cuvenita. Cea mai buna alegere pentru mobilarea Livingului este executia mobilei la comanda ; astfel se obtine mobila special creata pentru dorintele si necesitatile clientului se pot alege nuante diverse , combinatii de culori , materiale si texturi diferite .

 

Mobila contemporana pentru living  elegant executat din mdf. Se poate realiza la orice dimensiune adaptandu-se la spatiul clientului.

1500 lei / ml de mobilier

Formular de comandă pentru: Living Cora cod #IM6067

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.