Living New Style - COD PRODUS: #IM1744 (1 poză)
White
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

 

Living New Style

Mobilier living modern executat din PAL dublumelaminat finisaj mesteacan  si fronturi mdf infoliat alb lucios. S-a realizat eliminarea necesitatii manerelor prin aplicarea de sisteme push-button la usi pastrand astfel aspectul imaculat al fronturilor. Accesoriile folosite sunt Blum Austria, avand amortizare incorporata pentru o utilizare indelungata si silentioasa a mobilierului.

Living room-ul este locul in care familia si prietenii isi petrec o mare parte a timpului . Mobilierul ales pentru aceasta camera trebuie sa fie modern , in forme si culori stilizate si atent combinate , trebuie luat in considerare comoditatea , organizarea dar si calitatea pieselor .
Mobila din living este elelementul proeminent din locuinta si trebuie sa ii acordam importanta cuvenita. Cea mai buna alegere pentru mobilarea Livingului este executia mobilei la comanda ; astfel se obtine mobila special creata pentru dorintele si necesitatile clientului se pot alege nuante diverse , combinatii de culori , materiale si texturi diferite .

Mobila contemporana pentru living elegant executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS. Se poate realiza la orice dimensiune adaptandu-se la spatiul clientului. Accesorii silentioase Blum.

Formular de comandă pentru: Living New Style cod #IM1744

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.