Living nuante deschise - COD PRODUS: #IM5159 (1 poză)
Living nuante deschise
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Living nuante deschise

Daca iti doresti sa obtii o sufragerie eleganta, incearca sa nu exagerezi atunci cand vine vorba de cromatica.Stilul contemporan al mobilierului  este caracterizat de perfecta imbinare a ansamblurilor de linii si forme geometrice simple in obiecte utile artistic realizate, ce compune o prezenta deosebita prin textura materialelor,culoarea neutra si designul minimalist .

Executatia folosind MDF vopsit  confera mobilierului o nota de pretios , accesorii Blum de inalta calitate garanteaza rezistenta  obtinandu-se astfel o investitie pe termen lung .

 

 

Pretul pentru Living in  nuante dorite este  1 200 lei executat integral din pal melaminat  insa daca optati pentru executie avand  fronturi din  MDF vopsit diverse culori,  pretul va fi de 2 500 lei  . Dimensiunile mobilierului prezentat sunt : 2300 L/400 l  ,insa modelul se poate executa la comanda avand dimensiunile , nuantele si materialele dorite .

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati .; deplasare si masuratori la domiciliul clientului fara nici un cost (valabil pentru Bucuresti).

 

 

* preturile nu includ TVA

 

 

Design minimalist

Design minimalist

 

Formular de comandă pentru: Living nuante deschise cod #IM5159

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.