Living Orange Dream - COD PRODUS: #IM1741 (1 poză)
Orange
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Living Orange Dream

 

Mobilier living modern realizat in stil minimalist ,  executat din PAL dublumelaminat si fronturi MDF vopsit lucios. Prevazut cu sisteme de deschidere a usilor si sertarelor tip push-button eliminand necesitatea manerelor. Sisteme de amortizare la balamale.

Se poate executa in orice culoare disponibila in Paletarul de vopsele RAL. Acelasi efect se poate obtine si prin aplicarea de sticla vopsita pe PAL.

Living room-ul este locul in care familia si prietenii isi petrec o mare parte a timpului . Mobilierul ales pentru aceasta camera trebuie sa fie modern , in forme si culori stilizate si atent combinate , trebuie luat in considerare comoditatea , organizarea dar si calitatea pieselor .
Mobila din living este elelementul proeminent din locuinta si trebuie sa ii acordam importanta cuvenita. Cea mai buna alegere pentru mobilarea Livingului este executia mobilei la comanda ; astfel se obtine mobila special creata pentru dorintele si necesitatile clientului se pot alege nuante diverse , combinatii de culori , materiale si texturi diferite .

Mobila contemporana pentru living elegant executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS. Se poate realiza la orice dimensiune adaptandu-se la spatiul clientului. Accesorii silentioase.

Formular de comandă pentru: Living Orange Dream cod #IM1741

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.