Masa picioare metalice-scaune plastic - COD PRODUS: #IM5430 (3 poze)
20150312_141635
20150312_141556
20150312_141542
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

      Masa picioare metalice-scaune plastic

 

Masa picioare metalice cu blat din pal melaminat nuanta dorita cu colturi rotunjite ptr protectia copiilor,cantuit cu abs de rezistenta sporita-scaune plastic diverse culori,rezistente si stivuibile.

Gradinita este locul unde copiii isi creaza primele idei , primele viziuni si acestea trebuie stimulate. Copiii se intalnesc, socializeaza, cunosc persoane noi, inclusiv pitici de varsta lor, de aceea aceste spatii trebuie atent gandite, atat la nivel de mobilier cat si la nivel de decorativ, forma si cromatica influenteaza in mod direct imaginatia si dezvoltarea acestora.Prima zi de gradinita este un eveniment major in viata prescolarilor si a parintilor lor iar, Universul conturat

de spatiul gradinitei esential pentru a atrage atentia prichideilor inca din primele momente.

Patuturile , spatiile de depozitare, vestiarele toate trebuie sa functioneze ca un tot unitar pentru stimularea piticilor care pasesc in institutiile de invatamant.

Pret 200 lei/masa
Pret 60 lei/scaun cu spatar

 

Formular de comandă pentru: Masa picioare metalice-scaune plastic cod #IM5430

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.