Mobila clasica pentru bucatarie - COD PRODUS: #IM2644 (1 poză)
Se poate executa la comanda
Mobila pentru bucatarie
Nuante la alegere
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobila clasica pentru bucatarie

Pe langa aspectul mobilierului de bucatarie  un alt detaliu ce trebuie luat in considerare este functionalitatea lui . Bucataria nu este doar un spatiu destinat gatitului ci este si locul intalnirilor cu familia sau prietenii si astfel ea trebuie ,pe langa practica , sa fie confortabila , luminoasa si organizata. Mobila clasica pentru bucatarie este sufiecient de incapatoare incat sa permita a tot ceea ce este necesar , ofera caldura si comoditate datorita stilului clasic cu care este conceputa si poate fi realizata la comanda , adaptandu-se spatiului pus la dispozitie.

Bucataria este executata din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS .

Accesorii : standard.

Blat : termorezistent

Pretul mobilierului avand o dimensiune de 2,5 ml ,executat integral din Pal melaminat nuanta dorita + accesorii standard este de 2 000 lei insa daca optati pentru fronturi MDF infoliat sau vopsit + accesorii silentioase, pretul va fi de 3 000 lei .

Producator mobila la comanda: mobila la comanda Bucatarie , mobilier modern de bucatarie, bucatarii la comanda, mese bucatarie, scaune de bucatarie, mobilier la comanda bucatarie, mobila bucatarie din lemn masiv,mobila clasica pentru bucatarie.

 

*preturile nu includ TVA

 

 

Se poate executa la comanda

Stil clasic

Pret pentru Mobilierul de bucatarie : corp inferior dimensiuni 2500L/600/900H + corp superior dimensiuni 1100L/320/700H  – 2500 lei

 

*preturile nu includ TVA

Formular de comandă pentru: Mobila clasica pentru bucatarie cod #IM2644

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.