Mobilier living Rudy - COD PRODUS: #IM587 (5 poze)
Living japonez
Dulap oglinzi
Polițe DVD televizor
Măsuță living inserție sticlă
Masă joasă
Vedere de ansamblu. Dulap uși oglinzi, polițe televizor, măsuță cafea cu inserție sticlă, masă joasă de inspirație orientală în jurul căreia se stă pe perne.
Dulap tip caroiaj, cu unele compartimente libere, iar celelalte cu uși placate cu oglindă. Înlocuiește „vitrina” sau „biblioteca” clasică din sufrageriile noastre. Execuție din PAL melaminat de 18 mm finisaj nuc, cu elemente de prindere ascunse. Ușile au balamale cu amortizare.
Polițe prinse în perete care înlocuiesc comoda clasică de televizor. Execuție din PAL melaminat finisaj alb perlat, cu elemente de prindere pe perete ascunse.
Măsuță living din PAL melaminat finisaj nuc, cu picioare din PAL alb perlat. Blatul este decupat la mijloc și are o inserție din sticlă groasă de 8 mm. Cant ABS de 2 mm și baze antialunecare pentru picioare.
Masă de inspirație minimalist-orientală, foarte joasă, cu un singur picior central. Execuție din PAL melaminat finisaj nuc. Așezându-vă invitații pe perne în jurul acestei mese, veți crea o atmosferă relaxată și neconvențională.
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier living Rudy

Mobilier living stil minimalist, modern, de inspirație japoneză. Execuție din PAL melaminat 18 mm culori nuc și alb perlat. Mobilă la comandă.
Mobilier living modular, compus din polițe suspendate sub tavan, dulap vertical, ansamblu etajere, dulapuri suspendate și comodă televizor. Design modern. Execuție din PAL melaminat de 18 mm. Mobilă la comandă.

Living room-ul este locul in care familia si prietenii isi petrec o mare parte a timpului . Mobilierul ales pentru aceasta camera trebuie sa fie modern , in forme si culori stilizate si atent combinate , trebuie luat in considerare comoditatea , organizarea dar si calitatea pieselor .
Mobila din living este elelementul proeminent din locuinta si trebuie sa ii acordam importanta cuvenita. Cea mai buna alegere pentru mobilarea Livingului este executia mobilei la comanda ; astfel se obtine mobila special creata pentru dorintele si necesitatile clientului se pot alege nuante diverse , combinatii de culori , materiale si texturi diferite .
Mobila contemporana pentru living elegant executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS. Se poate realiza la orice dimensiune adaptandu-se la spatiul clientului. Accesorii silentioase.

Formular de comandă pentru: Mobilier living Rudy cod #IM587

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.