Mobila pentru camera copilului - COD PRODUS: #IM1865 (1 poză)
Doua nuante la alegere
Mobila pentru copii
Mobilier compact
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobila pentru camera copilului

Mobila pentru camera copilului trebuie atent aleasa astfel incat sa asigure odihna celui mic, un spatiu suficient pentru joaca sau studiu dar si rezistenta si siguranta . Atat ca functionalitate dar si ca functie estetica Mobila pentru copii creata de noi se remarca prin folosirea materialelor de calitate ridicata , designului jucaus  si mai ales prin calitatea finisajului .

Mobilier compact , util pentru economisirea spatiului , sigur datorita materialelor rezistente ,a marginilor rotunjite si modern prin culori jucause , forme si texturi diferite .

Mobila pentru camera cpopilului executata la comanda din PAL dublumelaminat grosime 18mm avand saltele  dimensiunea 90×200 cm.

Patul inferior este mobil si este prevazut cu lada pentru depozitare iar dulapul ofera suficient spatiu pentru depozitare si expunere . Mobilierul se poate executa la comanda la orice dimensiune si in orice combinatie de culori precum si configuratii interior la alegere.

Doua nuante la alegere

Paturi suspendate

 

Pretul mobilierului este 3000 lei (dimensiuni : 2800L/2300H/900)

 

* preturile nu includ TVA
Formular de comandă pentru: Mobila pentru camera copilului cod #IM1865

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.