Mobilier bucatarie design modern - COD PRODUS: #IM3011 (1 poză)
Se poate realiza la crerea clientului
Mobilier bucatarie
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier bucatarie design modern

 

Pentru reducerea timpului pierdut precum si a banilor cea mai buna solutie este alegerea mobilierului la comanda, unde specialistii nostrii va vor sfatui si ajuta in conceperea mobilei special pentru tine.

Cele mai importante aspecte de care trebuie tinut cont sunt functionalitatea si confortul intr-o bucatarie. Mobilierul trebuie sa reflecte personalitatea ta si trebuie adaptat necesitatilor si stilului de viata . Astfel clientul se poate „juca” cu formele , dimensiunile , culorile si materialul pentru a obtine mobilierul dorit . Pe langa functionalitate un alt aspect de care trebuie tinut cont este partea estetica a mobilierului . Astfel puteti opta pentru executia mobilei integral in pal melaminat sau puteti alege fronturi MDF infoliat sau lucios ,materiale rezistente  si usor de intretinut insa puteti adauga diverse materiale si texturi ce sporesc confortul si designul mobilei .

 

 

 

Pretul modelului prezentat este de 3 000 lei – executat integral din pal melaminat + accesorii standard insa daca doriti fronturi MDF infoliat + accesorii silentioase  pretul va fi de 5 000 lei. (Dimensiunea bucatariei este de 5 ml)

 

Mobilierul prezentat se executa la comanda avand dimensiuni si finisaje la cerere . Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati .

Formular de comandă pentru: Mobilier bucatarie design modern cod #IM3011

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.