Mobilier bucatarie personalizat - COD PRODUS: #IM2637 (1 poză)
Mobilier bucatarie personalizat
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Folosind un mobilier in tonuri deschise si finisaje ce se incadreaza perfect in decorul casei , puteti obtine un spatiu aerisit si multifunctional . In spatii generoase dar si in spatii de mici dimensiuni , modelul bucatariei prezentate va ajuta sa va organizati mai bine imbinand utilul cu placutul . Aveti la dispozitie insula si numeroase spatii pentru depozitare ce pot fi compartimentate dupa placul si necesitatile clientiului si, mai aveti posibilitatea de a combina nuantele si materialele in stilul propriu .

 

Pretul bucatariei variaza in functie de materialele utilizate . Pentru executia integrala din pal melaminat si folosirea accesoriilor standard de calitate ridicata pretul unei astfel de mobilier la o dimensiune de 6 ml va fi de 4 000 lei . Daca doriti fronturi MDF infoliat sau vopsit nuantele dorite si accesorii silentioase pretul va fi de 6 000 lei .

 

Insa mobilierul poate fi adaptat spatiului disponibil precum si necesitatilor clientului . Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati .

 

 

*preturile nu includ TVA
Formular de comandă pentru: Mobilier bucatarie personalizat cod #IM2637

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.