Mobilier bucatarie rustic - COD PRODUS: #IM2627 (1 poză)
Bucatarie rustica
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier bucatarie rustic

 

Mobilier bucatarie rustic executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS  avand fronturi MDF infoliat . Accesoriile si materialele utilizate sunt de calitate ridicata , rezistente in timp . Mobilierul este alcatuit din corpuri si sertare pentru depozitare compartimentate in functie de cerintele clientului, dulapuri suspendate , electrocasnice incastrate , blat termorezistent cu plita incastrata si picioare reglabile acoperite cu plinta pal . O bucatarie ideala pentru un o incapere spatioasa ce se poate realiza la comanda in nuantele , dimensiunile si formele dorite de client .

 

 

Pretul modelului expus , avand o lungime de 4 ml , executat inegral din pal melaminat nuanta dorita + accesorii standar este de 2 500 lei. Insa , daca optati pentru fronturi din MDF vopsit sau infoliat + accesorii silentioase , pretul va fi de 4 000 lei .

 

Mobilierul de bucatarie prezentat se realizeaza la comanda , avand dimensiuni si finisaje la alegerea clientului .Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati sau folositi formularul ” Trimite o schita ” si va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

 

 

* preturile nu includ TVA

 

 

 

Mobilier cu design clasic

Mobilier cu design clasic

 

Formular de comandă pentru: Mobilier bucatarie rustic cod #IM2627

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.