Mobilier compact pentru baie - COD PRODUS: #IM5168 (2 poze)
Mobilier practic pentru baie
Design modern
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier compact pentru baie

Alegerea mobilierului pentru baie ar trebui facuta tinand cont si de stilul intregii locuinte sau , cel putin, sa compuna un intreg coerent in interiorul baii . Drept urmare cea mai buna solutie pentru alegerea sau completarea unor piese de interior este mobilierul la comanda .

Adaptat nevoilor tale , incadrat perfect in spatiul disponibil si executat intr-un design modern , mobilierul executat de noi respecta si cele mai exigente cereri .

Este important ca acest spatiu sa fie curat , organizat si mai mult ,sa nu fie irosit . Astfel am gasit solutia intr-o piesa de mobilier multifunctionala , compacta avand un design contemporan ; executata din pal melaminat si MDF vopsit lucios in nuantele dorita ,dotata cu accesorii Blum de calitate (glisiere tandem si balamale cu amortizare) si inteligent compartimentata cu spatiu pentru cos rufe , sertare si dulap depozitare , mobilierul propus devine o investitie sigura .

 

Pretul ” Mobilier compact pentru baie” este  1 000 lei , executie integrala din pal melaminat nuanta dorita + accesorii standard si  2 000 lei , executie MDF vopsit nuanta dorita + accesorii silentioase   ;  dimensiunile mobilierului prezentat sunt :1210 L/900H insa modelul se poate executa la comanda in functie de cerintele dorite .

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati .

*preturile nu includ TVA

 

Mobilier multifunctional

Mobilier multifunctional

 

 

Compact si foarte practic

Compact si foarte practic

Formular de comandă pentru: Mobilier compact pentru baie cod #IM5168

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.