Mobilier de bucatarie minimalist - COD PRODUS: #IM4134 (1 poză)
Bucatarie eleganta
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier de bucatarie minimalist

 

Mobilier de bucatarie minimalist executat in linii simple, puse in valoare de lumini si de combinatia de culori. Mobilier elegant dar practic realizat combinand materiale si texturi diferite ,accesorii moderne ,de calitate  , inteligent compartimentata pentru folosirea eficienta a spatiului devenind totodata partea centrala a casei tale.

 

Materiale utilizate:

-Blat termorezistent-Egger, Austria

-Sticla vopsita cu rame de aluminiu

-Manere in cant aluminiu

-Banda de led-uri

-Inaltator blat aluminiu

 

Pretul mobilierului prezentat executat integral din pal melaminat nuanta dorita + accesorii  standard este de 4 000 lei insa daca doriti fronturi MDF infoliat + accesorii silentioase (balamale cu amortizare-Blum,glisiere tandem – Blum,pistoane cu gaz -Blum) pretul va fi de 6 000 lei  . Preturile sunt pentru dimensiunea de 4 ml a mobilierului de bucatarie .

Modelul expus se poate adapta cerintelor clientului , nuante la alegere . Pentru o oferta de pret personalizata va rugam sa ne contactati .

Stil minimalist

Stil minimalist

Formular de comandă pentru: Mobilier de bucatarie minimalist cod #IM4134

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.