Mobilier dormitor elegant - COD PRODUS: #IM1796 (1 poză)
Chocolatte
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier dormitor elegant , executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS la culoare, finisaj Mar si Palisandru. Patul este prevazut cu

picioare metalice pentru o sustinere mai buna dar si pentru a deschide spatiul vizual.

Mobilier dormitor modern executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm, cantuit cu ABS  , pat in combinatia de culori dorita .Un design elegant , un echilibru intre culori , texturi si materiale ce contribuie la crearea unuei atmosfere placute in orice incapere.

Mobilierul poate fi executat la comanda , in nuantele si dimensiunile dorite.

Mobilier dormitor modern design contemporat , functionalitate ,stil si creativitate.
Multi proprietari doresc un aspect vintage , antic , un aspect diferit iesit din tipare este cea mai buna solutie pentru indeplinirea acestor cerinte . O idee interesanta pentru un ambient intim , placut , obtinut prin combinatia de culori , texturi si accesorii ce se ridica la un nivel superior in ceea ce priveste calitatea.
Mobilier inteligent compartimentat acoperind nevoile de depozitare ale clientului ce se integreaza perfect intr-un decor modern , cantuit cu ABS , realizat folosind accesorii de o rezistenta ridicata , eficient proiectat pentru a indeplini necesitatile clientului .

Pat – pret 3ooo lei

Formular de comandă pentru: Mobilier dormitor elegant cod #IM1796

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.