Mobilier dormitor modern - COD PRODUS: #IM2917 (1 poză)
D-16
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier Dormitor modern

Mobilier dormitor executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS si sticla vopsita realizat cu un design modern , in combinatia de culori dorita.

 

Saltea: 160×200 cm.

Mobilier practic pentru dormitor

Mobilier practic pentru dormitor realizat din Pal melaminat in nuante contrastante , ce cuprinde patul cu tablie ,noptiere in doua culori cu picioare reglabile din aluminiu si dressing cu usi glisante ce incastreaza masina de spalat si frigiderul .

Mobila practica compartimentata in functie de necesitatile clientului destinata crearii unui ambient odihnitor , practic si atent organizat pentru a crea o incapere spatioasa , luminoasa.

Dormitorul reprezinta camera pentru odihna iar designul trebuie atent ales pentru crearea confortului si a unei atmosfere placute si intime.

Pretul mobilierului este : 2 700 lei

Formular de comandă pentru: Mobilier dormitor modern cod #IM2917

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.