Mobilier living Ariagna - COD PRODUS: #IM594 (6 poze)
Living modular
Dulap vertical
Etajere
Comodă living
Dulapuri vitrină
Polițe suspendate
Mobilier living alcătuit din module. Puteți comanda oricare modul în parte. Click pe celelalte poze pentru o prezentare detaliată a acestora.
Dulap vertical living, cu o singură ușă compusă din mai multe segmente, pentru menținerea continuității vizuale a liniilor orizontale cu celelalte module. Ușa este din PAL melaminat de 18 mm finisaj wenge, iar lateralele din PAL finisaj alb perlat.
Ansamblu etajere living din PAL melaminat wenge și alb perlat. Ideal pentru aparatură audio-video. Se distinge printr-o bară verticală care ajută la preluarea greutății.
Comodă lungă din PAL melaminat alb perlat. Ușile au balamale cu amortizare.
Dulapuri cu uși finisaj wenge și inserție sticlă. Lateralele din PAL alb perlat. Sertare în partea superioară. Sistem de iluminare cu spoturi atât in interior, cât și în partea inferioară.
Polițe suspendate din PAL melaminat 18 mm alb perlat, montate pe perete cu prinderi ascunse. Rezistente la greutăți.
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier living Ariagna

Mobilier living modular, compus din polițe suspendate sub tavan, dulap vertical, ansamblu etajere, dulapuri suspendate și comodă televizor. Design modern. Execuție din PAL melaminat de 18 mm. Mobilă la comandă.

 

Living room-ul este locul in care familia si prietenii isi petrec o mare parte a timpului . Mobilierul ales pentru aceasta camera trebuie sa fie modern , in forme si culori stilizate si atent combinate , trebuie luat in considerare comoditatea , organizarea dar si calitatea pieselor .
Mobila din living este elelementul proeminent din locuinta si trebuie sa ii acordam importanta cuvenita. Cea mai buna alegere pentru mobilarea Livingului este executia mobilei la comanda ; astfel se obtine mobila special creata pentru dorintele si necesitatile clientului se pot alege nuante diverse , combinatii de culori , materiale si texturi diferite .

Mobila contemporana pentru living elegant executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS. Se poate realiza la orice dimensiune adaptandu-se la spatiul clientului. Accesorii silentioase.

Formular de comandă pentru: Mobilier living Ariagna cod #IM594

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.