Mobilier living la comanda - COD PRODUS: #IM513 (8 poze)
Ansamblu perete
Dulapuri suspendate și rafturi
Dulap suspendat
Comodă TV
Detalii balamale
Etajere cu cărți
Etajere
Etajere cu cărți
Dulapuri suspendate și mască de calorifer.
Corp de mobilier suspendat.
Comodă TV cu sertare și ușă.
Balamaua de jos are sistem de amortizare, care nu permite trântirea ușii chiar dacă e acționată cu violență. Balamaua de sus e simplă.
Sistemul de prindere al etajerelor în perete rezistă la solicitări mari. Pe etajere se pot pune lejer cărți grele.
Etajere cu prinderi în perete ascunse.
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier living la comanda

Mobilă living la comanda executat  din PAL melaminat de 18 mm, in nuantele si dimensiunile dorite , practic si cu un design modern .

Accesorii feronerie : standard

Elemente de prindere : ascunse
Mobilier living modular, compus din polițe suspendate sub tavan, dulap vertical, ansamblu etajere, dulapuri suspendate și comodă televizor. Design modern. Execuție din PAL melaminat de 18 mm. Mobilă la comandă.

Living room-ul este locul in care familia si prietenii isi petrec o mare parte a timpului . Mobilierul ales pentru aceasta camera trebuie sa fie modern , in forme si culori stilizate si atent combinate , trebuie luat in considerare comoditatea , organizarea dar si calitatea pieselor .
Mobila din living este elelementul proeminent din locuinta si trebuie sa ii acordam importanta cuvenita. Cea mai buna alegere pentru mobilarea Livingului este executia mobilei la comanda ; astfel se obtine mobila special creata pentru dorintele si necesitatile clientului se pot alege nuante diverse , combinatii de culori , materiale si texturi diferite .
Mobila contemporana pentru living elegant executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS. Se poate realiza la orice dimensiune adaptandu-se la spatiul clientului. Accesorii silentioase.

Formular de comandă pentru: Mobilier living la comanda cod #IM513

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.