Mobilier pentru camera copil - COD PRODUS: #IM1623 (1 poză)
Design amuzant
Mobilier pentru camera copil
Executat din materiale de calitate ridicatata
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier pentru camera copil

Mobilier pentru camera copil avand  paturi supraetajate  executat din PAL dublumelaminat grosime 18 mm cantuit cu ABS si PVC.

Mobilierul din camera copilului trabuie sa fie in primul rand amuzanta , sa il atraga sper noi activitati , studiu si foarte important pentru odihna , pentru un somn linistit . Dar siguranta copilului este ideea cu care a fost executat acest mobilier si asigura acest lucru prin folosirea marginilor rotunjite , fiind compact permite copilului mai mult loc pentru joaca dar are si spatii pentru depozitare lucru foarte util in orice incapere. Combinatia de culori , forme si texturi ofera personalitate camerei copilului .

Paturile au saltele speciale pentru copii, antialergice, dimensiuni 90 x 200 cm , designul scarilor este foarte practic , cu bara de sustinere , si tablie de siguranta pentru patul suspendat iar patul inferior este prevazut cu sertare ,  si rafturi pentru expunere , ideal pentru jucarii sau carti copii.

Mobilier functional , confortabil si amuzant ce se poate executa la comanda avand dimensiunile si culorile dorite .

Design amuzant

Paturi suprapuse

Pret Mobilier pentru camera copil (L2600/H2200/1200) – 3000 lei .

*preturile nu includ TVA
Formular de comandă pentru: Mobilier pentru camera copil cod #IM1623

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.