Mobilier pentru hol - COD PRODUS: #IM2863 (1 poză)
C-16
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Mobilier pentru hol

Chiar daca spatiul este sau nu este suficient de mare ,exista numeroase metode pentru a valorifica mobilierul holului astfel incat sa se armonizeze cu restul casei . Un mobilier complet , compact avand dulap un spatiu mare pentru pelerinele de ploaie , sertare si spatiu de depozitare pentru incaltaminte si oglinda  este solutia ideala pentru o incapere mica cum este holul.
Cu un design modern, subliniat de combinatia de nuante , texturi si materiale precum si de utilizarea accesoriilor de calitate  , acest ansambli este o idee practica si moderna pentru a impresiona musafirii ce trec pragul casei tale.
Cu rol practic dar si estetic, aveti astfel suficient spatiu pentru hainele voluminoase si pentru depozitarea incaltamintei fiind atent organizat astfel incat totul sa fie la indemana atunci cand pleci in graba .
Mobilierul este executat din Pal melaminat  , glisiere si balamale .

Pretul pentru acest ansamblu realizat integral din pal melaminat este de 1 600 lei ,  iar pentru executie avand fronturi MDF vopsit nuanta dorita ,pretul va fi de 3 500 lei .

Formular de comandă pentru: Mobilier pentru hol cod #IM2863

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.