Pătuțuri albastre - COD PRODUS: #IM459 (1 poză)
Pătuțuri fixe grădiniță
Gata să-i primească pe cei mici.
Accesorii produs:
+ Click pe poză pentru a o mări
Descriere produs:

Patuturi albastre

 

Pătuțuri fixe pentru copii, din PAL melaminat de 18 mm albastru + cireș. Aspect plăcut, liniștitor, care îmbie la somn. Foarte rezistente în timp și la solicitări mecanice (copii care sar în pat).

 

Patuturi pentru copii destinate amenajarii locului de odihna in  gradinite , crese sau in diverse institutii prescolare. Reprezinta o solutie practica  pentru folosirea spatiului restrans, pentru amenajarea intr-un stil cat mai amuzant pentru cei mici si pentru crearea cat mai multor spatii de joaca . Sunt sigure , atent executate pentru protejarea copiilor , usor de folosit de catre acestia si confortabile pentru un somn cat mai odihnitor . Culorile vii , formele variate atrag orice copil si ajuta la crearea unei atmosfere primitoare si placute de micuti, incurajeaza la joaca dar si la educatie .

Mobilierul este executat din PAL melaminat nuanta dorita cantuit cu ABS de 2 mm , cu saltea de 100 mm grosime dimensiuni 1200/550 mm, picioare de sustinere decupate si sistem de siguranta , lucru foarte important pentru protectie.

Formular de comandă pentru: Pătuțuri albastre cod #IM459

Numele (obligatoriu):

Telefon (obligatoriu):

Adresa email (obligatoriu):

Pentru a filtra roboţii de spam, vă rugăm răspundeţi la următoarea întrebare (nu folosiţi diacritice):

Mesaj

Completați câmpurile care au mențiunea "obligatoriu" cu datele dv. personale. Dacă aceste căsuțe nu sunt completate, formularul nu se trimite.

În căsuța "Mesaj" ne puteți scrie, de exemplu, ce modificări doriți să aducem mobilei față de cum apare în poze, sau ce părți anume doriți să comandați, în cazul în care în poze sunt expuse mai multe corpuri de mobilier.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat(ă) de către noi pentru măsurători şi pentru întocmirea contractului.